About

Yoga brengt je in balans!

Tijdens het mantra chanten bespeel ik een Pran Nath style tampura, een Indiaas muziekinstrument met boventonen. De klanken van de mantra’s en de tambura resoneren in je (energetisch) lichaam. Zo balanceren de klanken ons fysieke, subtiele en causale lichaam, wat maakt dat we ons verbonden voelen met onszelf. De ervaring brengt ons naar binnen. In stilte is Klank alomtegenwoordig.

Mijn naam is Godelinde Lauffer en ik geef les in yoga en mantra waarbij ik ook mijn ervaring als pedagoog en mijn muzikaliteit inzet. Ik werk met asana’s (yogahoudingen), adem en concentratie, verhalen vol wijsheid, klank, ritmen en mantra. Ik ben een leerling van Naada yogi Sri Shyamji Bhatnagar. Van hem leerde ik mantras die hij op jonge leeftijd ontving van zijn Guru in de Himalaya bergen. Mijn yogadocenten opleiding volg ik bij de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte.

Ook het gewone, dagelijkse leven geeft ons de mogelijkheid tot yogabeoefening. Yoga betekent union. Yoga is Zelf-liefde en de realisatie dat jij de ander bent.