Yoga voor kinderen vanaf 11 mei 2022

Yoga voor kinderen (NLD)

 

Met veel plezier geef ik yoga les aan kinderen.

Elke woensdag om 13.30 uur.

COMPOUND, Noordersingel 6b Eemnes    

Alle kinderen vanaf 4 jaar oud zijn welkom!

geef je op via compoundeemnes@gmail.com

Het is een les van 45 minuten tot een uur. Draag lekker los zittende kleding. Er zijn yogamatten aanwezig.

Op speelse wijze, en met respect, is er aandacht voor zowel inspannen als ontspannen. Ontspannen gaat immers makkelijker als je de energie eerst hebt laten stromen. Het is een stukje vakantie voor je lijf en voor je hoofd.

Kinderen ontwikkelen met yoga oefeningen ‘tools’ of nieuwe gewoonten die ze elk moment toe kunnen passen. Ze gaan aanvoelen wanneer dit hen kan helpen. Dit vergroot hun gevoel van eigenwaarde, het geeft hen zelfvertrouwen. Zo kan je yoga inzetten om indrukken of prikkels een plek te geven en kan je met yoga energie laten stromen als je actief en gefocust wil zijn. Yoga creëert een ontspannen aandacht en een aandachtige ontspanning. Yoga brengt evenwicht en balans. Bij de fysieke en mentale inspanning ervaren we dat onze adem de brug is die verbindt. Tussen hoofd en hart, lichaam en geest, tussen kracht en souplesse en tussen jezelf en anderen. 

 

plaatjes yoga met kinderen

 

Bij vragen kan je ook mailen met info@yogametgodelinde.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *